Pedicure

Voetverzorging kan puur een verwennerij zijn om even te ontspannen en voor een verzorgd uiterlijk.

Er kunnen echter ook problemen ontstaan aan de voeten. Bijvoorbeeld door (te krap) schoeisel, sokken, gewicht, houding en voet- en teenstandafwijkingen. Je kan dan te maken krijgen met mycose nagels, likdoorns, eelt, kloven of een ingroeiende nagel.

Deze kunnen pijnlijk zijn en verdere problemen veroorzaken als ze onbehandeld blijven. Naast het behandelen is ook goed advies belangrijk. Waardoor ontstaat de klacht? En wat kan er aan gedaan worden?

Tijdens de voetenbehandeling worden ook uw schoenen behandeld. Nare geurtjes worden verwijderd, schimmels en bacteriën worden gedood waardoor de schoenen na behandelingg weer fris, gedesinfecteerd en droog zijn.

Prijzen

Goodness comfort voetbehandeling 40 minuten
37,00
Voor Pedicure-Medisch pedicure- Sportpedicure
- Desinfecteren van de voeten
- Dunner maken van verdikte nagels
- Nagels knippen
- Nagelomgeving schoonmaken
- Behandelen van één probleem (kloof, likdoorn of ingegroeide nagel)
- Eelt verwijderen
- Verzorgende voetcreme aanbrengen

Tijdens de eerste voetbehandeling is er altijd een intake gesprek. Wanneer een voetbehandeling langer duurt, dan zal in overleg extra tijd in rekening worden genomen.

U kunt de Goodness comfort behandeling uitbreiden met Goodness wellness en Goodness relax. Of u kunt de Goodness comfort behandeling uitbreiden met één van deze behandelingen

– Scrub behandeling € 12,50
– Voetmasker € 20,00
– Voetmassage € 26,00