Medisch pedicure

De medisch pedicure is breed opgeleid. Dit betekent dat hij/zij alle zogeheten risicovoeten kan behandelen. Risicovoeten ontstaan als gevolg van diabetes, reuma, verwaarlozing, ouderdom, spasme en/of kanker. Als onderdeel van de behandeling maakt de medisch pedicure ook gebruik van haar uitgebreide kennis en ervaring van specialistische (nagel)technieken.

Vergoeding

Afhankelijk van de gekozen zorgverzekering en/of aanvullende verzekeringen, kunnen behandelingen worden vergoed. Uw zorgverzekeraar kan u hierover informatie verstrekken.

Voor diabetische voetzorg gelden andere regels. Deze vergoeding komt uit de basisverzekering als u door de huisarts bent doorverwezen naar een podotherapeut. De podotherapeut bepaalt hoeveel behandelingen u op jaarbasis krijgt voor medisch-noodzakelijke voetzorg. Ook hierover kan uw zorgverzekeraar u meer vertellen.

Samenwerking

Met onderstaande podotherapeuten heb ik een contract gesloten. Dit betekent dat zij u aan mij doorverwijzen voor de medisch-noodzakelijke behandelingen en dat u mogelijk de behandeling vergoed krijgt:

  • Paramedisch voetencentrum Apeldoorn, 055-3030914
  • Podotherapie Hurenkamp, 055-8200209
  • Podotherapie Van der Beek, 055-5411760
  • Voetcomfort Podotherapie, 0570-726900
  • Aandacht voor lopen, 06-53929487
  • Voetencentrum Wender, 088-4547700

Om te kunnen blijven voldoen aan de eisen en voorwaarden van het Kwaliteits Register voor Pedicures (KRP), volg ik jaarlijks verschillende bijscholingen. Voor zorgverzekeraars biedt registratie in het KRP garantie voor de kwaliteit van de verleende behandeling.. Naast registratie in het kwaliteitsregister ben ik lid van ProVoet, de branche organisatie voor pedicures.

Prijzen

Goodness comfort voetbehandeling 40 minuten
37,00
Voor Pedicure-Medisch pedicure- Sportpedicure
- Desinfecteren van de voeten
- Dunner maken van verdikte nagels
- Nagels knippen
- Nagelomgeving schoonmaken
- Behandelen van één probleem (kloof, likdoorn of ingegroeide nagel)
- Eelt verwijderen
- Verzorgende voetcreme aanbrengen

Tijdens de eerste voetbehandeling is er altijd een intake gesprek. Wanneer een voetbehandeling langer duurt, dan zal in overleg extra tijd in rekening worden genomen.

U kunt de Goodness comfort behandeling uitbreiden met Goodness wellness en Goodness relax. Of u kunt de Goodness comfort behandeling uitbreiden met één van deze behandelingen

– Scrub behandeling € 12,50
– Voetmasker € 20,00
– Voetmassage € 26,00